Vegánok mit szólnátok ha rátokparancsolnának hogy egyetek húst?
Megtörtént már hogy vegán ismerősöm veszekedni kezdett velem mert húst ettem, és majdhogynem rámparancsolt hogy ne tegyem, mert az egy állat. Én visszavágtam hogy te meg ne edd azt, mert az növény. Erre kiakadt.
Minden vegán (aki parancsolgat) így reagálna ha mi erőszakolnánk rájuk a húst? Ha igen akkor az kettős mérce
UI:semmi bajom a vegánokkal, egyszerüen csak nem vagyok az, és megértem az érveiket, ugyhogy ne ócsároljatok a kommentekben
Kevés szituációt tudok elképzelni, ahol konkrétan rám erőszakolnák, hogy húst egyek.
Kötekedő meg parancsolgató emberek mindenhol vannak, de attól még mert egy heves vegán rád szólt, hogy ne egyél állatokat attól még senki nem fog a fejedhez pisztolyt szegezni, hogy vegyél róla tudomást és tartsd be, ugyanúgy kell vele megbirkóznod, mintha más arra szólítana fel, hogy fesd pirosra a körmöd kék helyett. A különbség annyi, hogy a vegán kérdés nem lesz kevésbé releváns és igaz csak azért, mert te nem veszel róla tudomást, agy neked nem tetsuik, hogy ilyesmibe beleszólnak mások, míg a körömlakkod színe tökmindegy.
Amúgy meg ha valóban megértenéd a vegánok érveit, akkor vegán lennél.
#5 tudom a vegánok erveit, de soha semmiképpen nem lennek vegán.
Ha te meg valóban megértenéd a normális emberek érveit, rendesen ennél húst
Ha VALÓBAN értenéd a vegánok érveit, akkor nem ennél te sem húst. De neked fontosabb a kényelem mint ezek az érvek, ami nyilván a te személyes döntésed és ezért keresztre feszíteni én biztos nem foglak, de ez azt jelenti, hogy nem érted a vegánok érveit.
Őszintén szólva nagyon kevés olyan érvet láttam a húsfogyasztás mellett, ami logikus és értelmes, ezért nem eszek húst.
Ha kell logikus érv a húsfogyaztásra, mondok egyet
AZ EMBER MINDENEVŐ. Az emberek nem növényevöként fejlődtek. Így jutunk a megfelelő tápanyaghoz. Persze vannak a vegán ételekbe is mesterségesen pl:fehérjék, de azok nem ugyanazok.
Ez a baj a vegánokkal. Lenézitek a normálisan táplálkozó embereket.
Miért gondolod hogy a kényelem miatt eszek húst. Azért eszek húst mert az a normális.
Szerintem megkaptam a kérdésemre a választ. Nem parancsoltam rá senkire hogy egyen húst, csak feltettem egy kérdést, és már minddennek elmondtatok.
Valószínüleg ha odamennék egy vegánhoz (akik közül vannak akik vitatkoznak ha húst eszem) és megmondanám hogy egyél húst, akkor kiakadnam elkezdene velem kiabálni, és akár még el is sirná magát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!