![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Más ételben pótoltad már a szelet húst? Mi volt az, ami ízlett ezek közül? Használd azt.
Ha még nem próbáltál ilyesmit, akkor van tofu, szejtán, ezerféle húspótló.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Szerintem nem sok értelme van ezzel kisérletezni, mert nagyon más lesz az eredmény, akármivel akarod pótolni.
Elvileg a szejtán vagy a szójaszelet elkészíthetö "hússzerüen", de sem az íze, sem az állaga nem lesz olyan.
Nem tudom, miért akarod - kipróbálni a húspótlókat, vagy hogy családi ebédnél neked is hasonló valami legyen a tányérodon -, ezt jó lenne tudni, mert akkor könnyebb segíteni.
Nekem egyébként az jön be legjobban, hogy olyan valamit készítek, ami a többiek menüjéhez illik, a körítés meg egyebek ugyanazok nálam is, a húst meg zöldségekkel - padlizsán, gomba, cukkini, zöldségfasirt, stb - helyettesítem a menüben. Ez ízben nem akar hasonlítani, de szerintem sokkal jobb, mint a húspótlások, amik szintén nem hasonlítanak a húsokra, csak "szeretnének", és ezért mindig csalódás lesz belöle számomra.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Ez ugyan nem egészen az, amit kérdeztél, de jó alternatíva lehet, szerintem igen ízletes étel:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
A lacipecsenye bő SERTÉSzsírban sült SERTÉShús...
Kizártnak tartom, hogy azt az ízvilágot holmi vegán műhúsokból, növényi olajjal elő lehet állítani!
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Nem értem, egyes húsevök nem képesek felfogni a kérdés lényegét?!?!?!? Ennyire roszs a szövegértelemzési képességetek, vagy ennyire bele akartok kötni mindenáron a kérdezöbe?!?!?!?!??
NEM arról volt szó, hogy az eredeti lacipecsenye miböl készült, hanem arró, hogy a menüben hasonló szerepet betöltö valamit keresne a kérdezö.
TÖbb értelmes javaslatot kapott, álljatok már le a veszekedéssel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!