Más ételben pótoltad már a szelet húst? Mi volt az, ami ízlett ezek közül? Használd azt.
Ha még nem próbáltál ilyesmit, akkor van tofu, szejtán, ezerféle húspótló.
Szerintem nem sok értelme van ezzel kisérletezni, mert nagyon más lesz az eredmény, akármivel akarod pótolni.
Elvileg a szejtán vagy a szójaszelet elkészíthetö "hússzerüen", de sem az íze, sem az állaga nem lesz olyan.
Nem tudom, miért akarod - kipróbálni a húspótlókat, vagy hogy családi ebédnél neked is hasonló valami legyen a tányérodon -, ezt jó lenne tudni, mert akkor könnyebb segíteni.
Nekem egyébként az jön be legjobban, hogy olyan valamit készítek, ami a többiek menüjéhez illik, a körítés meg egyebek ugyanazok nálam is, a húst meg zöldségekkel - padlizsán, gomba, cukkini, zöldségfasirt, stb - helyettesítem a menüben. Ez ízben nem akar hasonlítani, de szerintem sokkal jobb, mint a húspótlások, amik szintén nem hasonlítanak a húsokra, csak "szeretnének", és ezért mindig csalódás lesz belöle számomra.
Ez ugyan nem egészen az, amit kérdeztél, de jó alternatíva lehet, szerintem igen ízletes étel:
A lacipecsenye bő SERTÉSzsírban sült SERTÉShús...
Kizártnak tartom, hogy azt az ízvilágot holmi vegán műhúsokból, növényi olajjal elő lehet állítani!
Nem értem, egyes húsevök nem képesek felfogni a kérdés lényegét?!?!?!? Ennyire roszs a szövegértelemzési képességetek, vagy ennyire bele akartok kötni mindenáron a kérdezöbe?!?!?!?!??
NEM arról volt szó, hogy az eredeti lacipecsenye miböl készült, hanem arró, hogy a menüben hasonló szerepet betöltö valamit keresne a kérdezö.
TÖbb értelmes javaslatot kapott, álljatok már le a veszekedéssel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!