Vegán ruhák, fehérneműk?
Figyelt kérdés
Nem régóta vagyok vegán, és kicsit felújítanám a ruhatáram. Ti honnan szereztek be újonnan ruhákat, esetleg fehérneműket? Használt ruhákat szoktam venni, de fehérneműt nem szívesen választanék onnan...2020. nov. 3. 03:07
2/17 anonim válasza:
Intimissimi , h&m jok. Nekem mondjuk a kinais is megteszi.
3/17 anonim válasza:
Ha mar valaki vegan, siman lehet naturista is. Öltözködjenek a husevok! :)
4/17 anonim válasza:
Ha a környezetvédelemre akarsz figyelni, inkább kevesebb, de minőségi darabot vásárolj. Ezeket nem kell lecserélned 1-2 éven belül. Anyag tekintetében amennyire lehet, kerüld az állati összetevőket (pl. selyem), és a műszálat, mert ez nem bomlik le soha csak felaprózódik, és a környezetet szennyezi. Szerintem nem bolt függő, hogy hol találsz ilyen anyagú ruhákat.
5/17 anonim válasza:
A #4 válaszolónak adok igazat :) fehérneműből törekedj a 100% pamutra. A testednek is jobb és a Földnek is
8/17 anonim válasza:
100% pamut fehérneműt körülbelül bárhol lehet venni.
Ha érzékeny vagy az etikára, akkor ajánlom a fast fashion mellőzését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!