Nagyon kicsi mellre hol tudok venni szebb melltartókat/topokat?
Intimissimi. Elég kis méretek vannak, sokféle fazon.
Vagy Sloggi. Ott vannak jó topszerű melltartók is.
Pedig én pont a kínait akartam ajánlani. Esetleg Pepco.
Nekem kínaiból több is van, ami elég szexi, és én is valahol a szúnyogcsípés és A kosár között vagyok.
Hát szerintem így sajnos leginkább a gyerekrészleg marad vagy a sportmelltartó, de az meg nem vehető fel nyilván minden ruha, blúz alá.
A helyedben a gyerekkollekciót vadásznám, vannak olykor egyszerű darabok is, egy tininek is kell egy sima fehér melltartó pl.
Illetve nem tudom, ismered-e az Astratex webshopot. Ha venni nem is szeretnél, ajánlom, hogy a méretkalkulátorukat mindenképp próbáld ki és HIGGY NEKI. Komolyan. Meglepő eredményt kaphatsz, de nekem nem tévedett, minden egyes melltartó tökéletes lett, amit az általuk megadott méretben rendeltem (boltban nem vettem, mert extrém méret, esélytelen lenne kapni - hasonló cipőben járok, mint te). Lehet, nem is a megfelelőt hordod most (én sem azt hordtam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!