NŐK! Miért szeretitek az alábbi fehérnemű tipusokat?
Melyinek mi az előnye, hátránya, személyesen miért szeretitek vagy éppen ellenkezőleg, és melyiket szeretitek a legjobban, és melyiket utáljátok a legjobban és miért.
Kort írjatok légyszives.
Nők válaszát várom.
Előre is köszönöm az intelligens normális válaszokat.
T-String: nem szeretem. Habár szexinek tartom, legtöbbször túl vékony az ajkak részénél, és kilóg belőle a kisajkam (salátapunci probléma). Ez sokak szerint szexi, de igazából irtó kényelmetlen.
G-String: sima tanga, szeretem. A csipkések általában kényelmetlenek, de aktusig hordhatóak. Ha hétköznap hordom, akkor simát veszek fel, semmi extrával.
Tanga: ugyanaz mint a G-String. Bár a képen lévőt inkább féltangának nevezném, és a G-Stringet a magyarban elterjedt tangának.
Bikini, Hipster: ezeket általában alváskor hordom, egy fokkal kényelmesebb mint a tanga. Hétköznap max szoknya alá hordom, nadrág(féléknél) zavar, hogy a körvonala kirajzolódhat.
Boyshort: régebb, kamaszkorom elején hordtam ilyensmit. Manapság már nem. Akkoriban azt szerettem, hogy egy picivel több van a combomból is takarva (testképzavaros kamasz voltam, mindenemet takargattam).
Classic brief: ezek nálam a mensi bugyik. Könnyű a betét szárnyát rácsatolni az aljukra, és ezer évet leéltek már, szóval ha nagyon véresek ki merek dobni őket a kukába.
Hight Waist (Retro): két ilyen fehérneműm van. Éééés imádom. Valószínűleg ez valahol nagymama és alakformáló bugyi között van, ami nem túl szexi, de ezek a legkényelmesebb darabjaim.
Nekem nagyon-nagyon jó érzés, hogy van egy kis szorítás az alhasamnál - nem alakformáló céllal (XS méretemre amúgy se igazán van alakformáló bármi), inkább komfort szempontjából elképesztően kényelmesnek mondanám őket.
20/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!