Valaki tud küldeni jó vegetariánus reggeli, ebéd, vacsora ötleteket, hogy hogyan kezdte kialakítani az étrendjét, aki vega, mi jelentette számára a nehézséget.?? Üdv:.Yendurancem
Tehát ugyanaz, ami a tojásban, a tejben és még egy csomó élelmiszerben van.
De én arra vagyok kíváncsi, hogy mi az, ami CSAK a húsban van, semmi másban.
@12 Ilyen nyilván nincs, vegánként mondjuk érdemes B12-t szedni, mert hús és tejtermékek nélkül azt tényleg nehéz értelmezhető mennyiségben bevinni, de ez meg nagyjából évi 3k forint költség, meg minimális odafigyelés.
Én elég sok húst eszem, de a vegetarianizmust meg a veganizmust fikázni nettó hülyeség, általában ilyen saját szexualitásukban súlyosan bizonytalan tesztoszteron-huszárok sportja.
Nagyon köszönöm a válaszokat. A 7-es kicsit bővebben jöhetne, tetszik a hozzáállásod.
Abszolút egyet értek veled, viszont kíváncsi lennék az egészséges étkezéssel kapcsolatos javaslataidra.
Üdv:. Yendurancem
#5 vagyok
Most voltunk aldiban, 240 ft a natúr tofu náluk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!