Milyen vega ételeket vihetnék gólyatáborba?
Elöször is rengeteg "nem-vega" étel az, csak nem annak nevezik.
Másodszor sok esetben tudod úgy kérni, hogy a húsos részböl ne kapj (fözelék feltét nélkül, tészta mártás, nélkül de sajttal, meg még rengeteg egyéb).
HArmadszor három napig böven el lehet lenni fött ételek nélkül.
Negyedszer vedd sorra, mit eszel normál esetben, ami nem fött étel, és azokból vigyél valamennyit.
Ötödször, akárhol van a tábor, üzletek mindenhol vannak, ott is tudsz vásárolni magadnak, amit akarsz.
Hatodszor, a szobában enni nem igazán nyerö ötlet, mert a szobatársaknak is gond, a legtöbb helyen a szabályzat sem engedi meg, emellett tele lesz a szoba léggyel, hangyával meg egyebekkel.
"...tészta mártás, nélkül de sajttal, meg még rengeteg egyéb..."
Hacsak az nem!
Most vega vagy vegetáriánus? Mert a kettő nem ugyanaz.
Legalább te tudd már kérdező, mi vagy, ha már ennyire trendi akarsz lenni.
Ciki...
Amúgy ha egy főtt kajában együtt fől a hús és a rizs, zöldség, akkor azok átjárják egymást. Az attól rohadtul nem lesz húsmentes, ugye tudod? Az már nem vega vagy vegetáriánus kaja, szóval felesleges is kiválogatnod belőle a húst.
#4 A vega a vegetáriánus köznyelvi rövidítése. Amire te gondolsz, az a vegán, de a kérdező leírása szerint nem az.
Szerintem olyan ételekkel készülj, amit nem gond, ha nem eszel meg. Így ha mégis lesz húsmentes étel vagy tudsz enni csak köretet, akkor sem kell aggódni, hogy megromlik. Pl. péksütemények, sós és édes kekszek, zöldségchips, csomagolt croissant, konzervek, stb. Ezek nem a legjobb és legegészségesebb ételek, de 2,5 napot simán ki lehet bírni velük, és bármikor, bárhol tudod enni őket. A gólyatábor egyébként sem a bőséges étkezésekről és az egészségről szól, tehát nem hiszem, hogy annyira rosszul éreznéd magadat főtt étel nélkül.
Az elsö vagyok, helyesbítem:
tészta mártás nélkül, de sajttal
Elnézést az elírásért
Bolti zöldségkrém, Abonett/ kenyér
Friss zöldség
Konzervek
Első napra otthonról vitt szendvicsek
Zöldségfasírt ( ezt is inkább gyorsan edd meg)
Lekvár/ Nutella
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!