Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Baj lehet belőle hogy hajlok...

Baj lehet belőle hogy hajlok a vegetáriánus étkezés felé ezért heti egyszer kihagyom a húst?

Figyelt kérdés
Azt mondják szüleim akik orvosok hogy ezt rosszul eszem mert naponta kell enni húst.. Nézzem meg nagymamámat aki minden nap eszik húst és 96 éves már és milyen egészséges
2020. okt. 3. 12:11
 1/9 anonim ***** válasza:
80%
A szüleid rosszul tudják.
2020. okt. 3. 12:16
 2/9 anonim ***** válasza:
88%
Semmi bajod nem lesz tőle, ha heti egyszer nem eszel húst
2020. okt. 3. 12:19
 3/9 anonim ***** válasza:
88%
Nyilvánvaló troll kérdés. Lapozzunk.
2020. okt. 3. 12:20
 4/9 anonim ***** válasza:
89%
Nem lesz semmi bajod, az emberek 90%-a így étkezik nem tudatosan is. Ha nem eszel húst soha, akkor oda kell figyelni a megfelelő, fehérje, vitamin bevitelre, de egészségesen úgy is tartani lehet.
2020. okt. 3. 12:31
 5/9 anonim ***** válasza:
74%
Bőven elég heti 1-2-szer húst enni. De ennyit sem muszáj, csak akkor kicsit jobban oda kell figyelni.
2020. okt. 3. 12:43
 6/9 anonim ***** válasza:
85%
Én kéthetente egyszer eszek húst kb, és köszönöm, teljesen egészséges vagyok. Mondjuk pszichésen nem biztos, hogy minden rendben, mert nemtudom minek lógok ezen az oldalon és válaszolgatok trollkérdésekre.
2020. okt. 3. 12:50
 7/9 anonim ***** válasza:
69%
Aham, milliószámra halnak meg a vegák, mint látjuk....
2020. okt. 3. 12:59
 8/9 anonim ***** válasza:
82%
Én nem vagyok vega, szeretem a húst, mégsem kívánom minden nap, így nem is eszem naponta.
2020. okt. 3. 13:36
 9/9 Sunshinedoll ***** válasza:
84%
A szüleid elég buták orvos létükre. Én éveken át ettem úgy, hogy heti 2-3-szor ettem csak húst, most meg egy éve már nem is ettem és makk egészséges vagyok. Még megfázva se voltam az elmúlt egy évben.
2020. okt. 3. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!