Ugyanolyan egészségtelen a Vegán életmód mint ha valaki semmi növényi táplálékot nem enne?
Figyelt kérdés
Egy hónapja elkezdtem a paleo ketogén diáta egyik szigorú formáját a zéró carb diétát.. Tehát minden növényi eredetű élelmiszer tiltott, tehát a húst csak sózni lehet és még borsot sem lehet rátenni mert az is növényi.. egy hónapja csinálom ugye, az elején sajnos kétszer összeestem de már úgy néz ki átállt a szervezetem erre2020. okt. 3. 09:17
22/23 anonim válasza:
Miért kell mindent szétbontani. Enni kéne mindenből mértékkel, aztán nem kéne aggódni, hogy jaj, ez sok, az kevés, nem elég jó stb. Ha mindent eszel, akkor tuti megvan minden.
23/23 anonim válasza:
Ez az a diéta, amit el nem tudok képzelni hogy valaha egészséges lenne (kivéve macskafélék és hasonló ragadozók számára, amik mi nem vagyunk)... A szervezetünk nem hinném hogy alkalmas erre, evolúciós szempontból mindenevők vagyunk, és annak is inkább a növényevő "végén", az egészséges diétának része lehet a hús, de nem ilyen mennyiségben....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!