Miért nem eszel húst elsősorban?
Ha több oka van, a legfontosabbat jelöld be. Ha nem találod a listában, kérlek fejtsd ki.
Mivel valamilyen rejtélyes okból sok húsevő is figyeli ezt a kategóriát, rájuk is gondoltam a válaszok megadásánál.
Én csak és kizárólag csirke húst eszek annak se minden részét, csak alsócomb, és mell része esetleg szárnyát nagyon ritkán évente 1-2X.
Marhahúst meg nagyon ritkán csak akkor ha megkívánok egy mekit de ott is inkább a csirkés változatát eszem.
Nekem ott kezdődött a dolog, hogy kiskoromba elmentem egy tanyára aztán ahogy láttam, hogy a disznók ott fetrengenek a saját termékükben, meg a szag miatt is, de leginkább az traumatizált mikor láttam, hogy egyik disznó odavizelt a másik meg odament és elkezdte inni. Na mondom ez kizárt dolog, hogy én valaha sertéshúst egyek.
Pulykát meg azért nem eszek mert a kinézete, fura nekem.
Hogy legyen egy idei válasz is: többet is meg tudnék jelölni. 1,2,3,5,6.
36: Állat- és környezetvédelem miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!