Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Vegetáriánus lettem? Hogy...

Vegetáriánus lettem? Hogy kezeljem?

Figyelt kérdés
Pár hete antibiotikumot kellett szednem egy hétig. (Nem Covid volt, volt két negatív tesztem is.) Amíg nem voltam jól, csak folyadékot, krumplit, pirítóst tudtam enni. Aztán teljesen rendbe jöttem, de húst azóta sem tudok enni. Nem kívánom, nincs rá gusztusom. A sajtot és a tojást meg tudom enni, egyszer ettem egy nagyon kevés lazacot is, időnként joghurtot is. Felvágottat, húst nem kívánom. Ez el fog múlni? Már kb. három hete tart. Nem nagyon tudom, hogy táplálkozzam, hogy ne legyenek hiánybetegségeim? Vagy ez így jó? Kb. azt eszem, mint azelőtt, csak húst nem.

2020. szept. 11. 19:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
34%
Probiotikumot szedtél kérdező? Kellene ..
2020. szept. 11. 22:46
 12/14 A kérdező kommentje:

Igen, szedtem probiotikumot, probio6-ot.

Kedves 10-es, majd legközelebb, ha az orvos felír antibiotikumot a te kedvedért majd nem szedem be, jó? Te biztos jobban tudod, igaz, lehet, hogy még érettségid sincs, amilyen szövegértési képességekkel rendelkezel, de attól még látatlanban miért ne tudnád jobban, hogy mi volt a bajom, mint az orr-fül-gégész szakorvos, aki megvizsgált?

2020. szept. 12. 13:36
 13/14 anonim ***** válasza:
55%

4,7,10 válaszoló csak arra akart rávilágítani, hogy a kérdésfeltevésnél felesleges információ volt megemlíteni a negatív covid tesztet. tekintve hogy a az vírus és arra nem adtak volna antibiotikumot.

Van, aki érzékenyebb a témára (kicsit én is), mert már mindenbe belekeverik ok nélkül is (mint te).

A kérdéseddel kapcsolatban azt tudom mondani, hogy ha nem kívánod a húféléket, akkor egyelőre ne egyél, ettől még nem lettél vegetáriánus, csak perpillanat nem sne jól. Lehet, hogy majd elmúlik, addig egyél olyanokat, amiket meg tudsz enni. A tojás az nagyon jó, mert teljes értékű táplálék, hús helyett tökéletes.

2020. szept. 12. 21:55
 14/14 anonim ***** válasza:
79%

Én értem, miért említetted a covidot.

Szerintem el fog múlni, de ha nem, az se nagy baj, hiánybetegséged nem lesz.

2020. szept. 12. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!