Vegetáriánus lettem? Hogy kezeljem?
Teljes értékű vegetáriánus étrenddel nem lesznek hiánybetegségeid!
Ha nem kívánod a húst, ne erőltesd le magadba, majd ha úgy érzed, meg tudod enni, akkor eszel. De ha nem jön el ez a pillanat se lesz semmi gond. Nézz utána, hogy miből áll egy egészséges vegetáriánus étrend és akkor nem lesz gond.
Én mindenevő vagyok, mégis sokszor hetek telnek el, és nem kívánom. Inkább eszek zöldséget, tésztafélét... aztán majd előjön ismét, hogy húst kívánok. Edd azt, amit a szervezeted kíván, ill. ne erőltesd, amiről úgy érzed, a hátad közepére sem kell.
A húsokban főleg a fehérje, és a kifejezetten vörös húsokban (sertés, marha, birka) még a vas, amiket a szervezet leginkább kivon, tehát ezekre figyelj oda, mely növényekben vannak meg jelentős mértékben. Edd azokat is.
4-es, arcüreg-gyulladásom volt, de a tünetek miatt leteszteltek covidra is, ami negatív lett, tehát jogos volt az antibiotikum.
A hemoglobinom már akkor is a határérték alatt volt, amikor ettem húst. :-(
Nézz utána, hogy milyen tartalmasabb ételek vannak amik nem tartalmaznak húst.
-Bolognai (Hús mentesen)
-Penne Al' Arrabiata
-Zöldséges tészta
-Bármiféle krémleves (Fokhagyma, sütőtök, zeller, brokkoli)
-Rántott karfiol, gomba
-Majonézes krumplisaláta
-Cukkini fasírt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!