Van itt olyan aki 7-8èvesen lett vegetáriánus? Szüleid hogy fogadták,
Figyelt kérdés
2020. aug. 22. 13:16
1/4 A kérdező kommentje:
Szüleid hogy fogadták?
2020. aug. 22. 13:17
2/4 anonim válasza:
Nem örültek, de szépen lassan beletörődtek
3/4 anonim válasza:
Én nem tudatosan de kb 4 évesen hagytam abba a húsevést. Nem igazán tudtak mit kezdeni vele, orvoshoz hurcibáltak erőszskoskodtak de így 30 évvel később sem eszek húst és tök jól megvagyok. Nem is hiányzik, sőt konkrétan hányingerem van az ízétől meg az állagától.
4/4 anonim válasza:
Egyik lányom 4-5 évesen úgy döntött nem kér húst. Nem holmi állatvédő vagy vega okok miatt, csak spontán nem volt rá igénye. Kb. 2-3 évig nem evett húst. Mi szülők nem csináltunk ebből nagy kérdést. Próbáltunk minél változatosabban étkeztetni. Vitaminokat az egész család szedett, szed. (életkornak megfelelőket) Pár év elteltével újra rákapott a húsevésre, de mai napig nem viszi túlzásba. Főként a csirkét szereti. Apró, vékony alkatú volt mindig is, felnőtten is az. (kb. 158 magas) Másik lányunk viszont nagyon szeret enni. Ő magas, erős, sportos alkat, akárcsak a kisebbik fiúnk. Idősebb fiúnk alacsony és kissé túlsúlyos. Tehát, mindegy gyerekünk más típus. Jómagam magas, erős alkatú vagyok. Nejem sportos, átlagos 164 cm magasságú. A nagyszülők szintén mind más stílusúak. Egyik magas, másik alacsony, egyik sovány, másik telt. (Ha minden igaz, a nagyszülők örökítenek jobban, mint a szülők. Nálunk egy látszik is.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!