Vegánok miért keserű sájízzel válaszolnak egyszerű kérdésekre?
Mi a szükség arra, hogy a sztereotípiákat erősítse a vegán kommuna?
Mi az a táplálék, amitől nem lesznek hajlandóak normálisan vászolni? Csak nem a b vitamin?
ma 19:07
Lehet a kérdést értékelni?
Itt sem jártak trollok ( mellesleg te is lepontozol mindenkit), egyszerűen egy ostoba, értelmetlen, hisztiző kérdést írtál ki, és ehhez méltó válaszokat kaptál.
Te magad is válszban tettél fel kérdést. 19:31
B12 ről volt téma. Megkérdeztem, hogy van-e nem állati eredetű. Erre mindenki durr piros.
Ez a vegán kommuna.
ma 19:45
Te biztos érted amit írsz...
Ezt fejtsd ki, kérlek!
Melyik része a vádaskodó?
Ha valami nem érthető, 5 vegán közül csak egy képes kérdést félteni?
Mi volt ebben a "nagyon agresszív"? Ha ez számodra agresszív, jellemezd a válaszokat és rangsorold azokat a kérdéssel egy agresszió listán.
"Vegánok miért keserű sájízzel válaszolnak egyszerű kérdésekre?"
A kérdésed alapból vádaskodó és előítéletes, sok millió vegán embert ismeretlenül megbélyegeztél azzal, hogy úgy gondolod, csak keserű szájízzel képesek válaszolni egyszerű kérdésekre.
Te gondolom, nem vagy vegán, te meg miért teszel fel keserű szájízű kérdéseket? Vajon minden nem vegán így tud csak kérdéseket feltenni? <irónia>
Megkérdeztem egy konkrét dolgot a b vitaminról. Erre kaptam az ívet.
Ez az "úgy kezdődött, hogy vissza adtam" nem egy olyan érv, amit meg tudsz magyarázni.
Bunkó volt a közösség és rám kenik a végén, hogy ők voltak azok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!