Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » A kerti uborkánk íze kegyetlen...

A kerti uborkánk íze kegyetlenül keserű és nem tudom miért. Lehet, hogy korábban v. későn szedtük le? Átlagos nagyságú és színű, de bűn rossz.

Figyelt kérdés
2012. júl. 20. 14:12
 1/9 anonim ***** válasza:
Keveset locsoltátok.
2012. júl. 20. 14:17
 2/9 anonim ***** válasza:
Lehet hogy kívülről jó de belül még gány. Az is lehet hogy a nagy meleg odatett neki rendesen, és csak kívülről érett. Vagy valami betegség ami még szóba jöhet. Nálunk is volt olyan 3 éve az összeset dobhattuk ki de az látszott is mondjuk belülről.
2012. júl. 20. 14:18
 3/9 Faferi válasza:
Ezt nagyon nehéz megmundani. Ez függ a fajtától,időjárástól (szárazság)de fajtán belul is lhet az egyik keserű a másik nem. De egymástól sosem "kapják el " akeserűség mindig egyeden belül marad.
2012. júl. 21. 11:16
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem az időjárástól, locsolástól, vagy szárazságtól van. Azok görbék, pufókok, de nem keserüek. Ezzel akármit csinálsz, akármikor szeded le, ha locsolod, ha nem, ez keserű. Szerintem a vetőmag elfajzott. Sajnos ezzel nem tudsz mit tenni. Kár érte.
2012. júl. 21. 21:41
 5/9 anonim ***** válasza:
Próbáltál levágni belőle? Néha csak a vége keserű, pár centit levágsz és ott már jó. Hogy mi az oka, arról sejtelmem sincs.
2012. júl. 23. 11:22
 6/9 A kérdező kommentje:
Az 5.-nek igaza volt. Valóban csak a végei voltak rosszak. Egy kis farigcsálás után jobb íze volt.
2012. júl. 23. 17:45
 7/9 anonim válasza:
trágyázd a földjét csodát művel vele:)
2012. júl. 30. 01:39
 8/9 anonim válasza:

nekünk is ilyenek voltak + még pár padlizsán,meg az ilyenek.

azért ilyen,mert keveset lett locsolva

2012. aug. 5. 13:03
 9/9 anonim válasza:
Én megvárom mig a vége kicsit megfonnyad ;) úgy a legfinomabb..persze a végét levagdosom :)
2012. aug. 6. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!