1 liternél KISEBB kiszerelésű növényi tejet lehet valahol vásárolni?
Rizstej, mandulatej, zabtej érdekelne leginkább.
DM-ben és Aldiban néztem eddig, ez a két üzlet elérhető számomra a mindennapokban a legkönnyebben. De ott csak 1 literes kiszerelésű italok vannak, azt pedig soha nem bírom elfogyasztani, mielőtt megromlana.
Sokszor megkívánom a müzlit, turmixot stb., de inkább lemondok róla mert nem szeretnék fél liter italt kiönteni végül a lefolyóba. :(
Tehéntejből van kisebb dobozzal is, de ezekből még nem láttam.
Lehet ezekből 2-5 decis kiszerelést vásárolni valahol?
Jobban áttúrom a kínálatot akkor, köszi. :)
Nem gond az ár, nem mindennapi szükséglet, csak néha megkívánom, így belefér. :)
Azóta a DM weboldalán megtaláltam, megnézem akkor egy másik üzletben majd, nem ott ahol szoktam vásárolni eddig. :)
Köszi!
Tehéntejből az Aldiban szoktam látni kisebb kiszerelést, nem tudom hány deci lehet, alaposabban nem tanulmányoztam, de jóval kisebb a doboza mint a literesé.
Sparban, CBA-ban is van fél literes tej. Saját márkás is, és a Zöldfarmnak is van. Illetve Cserpes tej is van fél literes.
növényi tej Biopont van 200 ml-es, zab és rizs is, én eddig ezt DM-ben, Tescoban is láttam: [link]
Köszi mindenkinek, mennek a zöld kezek!
Másik dm-ben találtam is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!