Te miért nem vagy vegán?
Mert nekem a vegánok olyanok mint a Jehovisták,vagy valami bigott szekta. Folyton erőszakosan téríteni akarnak, már várom, hogy vasárnaponként megjelennek a kapuban.
A vegetarianizmus az más, azok között még találkoztam épelméjűvel.
“ Brazilia a világ 2. legnagyobb szójatermesztője. Szerinted hol termeszt bármit? A tengerparton?”
Kiknek is kell a rengeteg szója? Ja, az állatoknak.
Mert úgy érzem, hogy rettenetesen bonyolult lenne(nem magamra főzök, és még egy darabig nem is lesz rá lehetőségem), ezen kívűl nem biztos, hogy csökkentené az ökológiai lábnyomomat (sőt, lehet, hogy növelné) márpedig ez elsődleges fontosságú számomra.
Az is visszatart, hogy akkor valószínűleg sokszor kellene visszautasítanom, ha megkínálnak valamivel, ez pedig rossz érzéseket okoz számomra.
Nehézség továbbá, hogy a 'vegán társadalom' képviselői sokszor nem szimpatikusak nekem ( persze van kivétel - egyik iszonyat cuki barátnőm mostanában lett az😃) Én is érzek képmutatást, pl. az avokádófogyasztó állatvédő számomra paradoxon.
19
Cirke nem lenni húsz.Cirke kétlábú sárnyasz növény!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!