Utazáshoz nyers vegán ötletek?
3!
Amennyiben napon aszalt gyümölcsről van szó, az aszalás egy természetes folyamat, nem pedig konyhatechnikai eljárás és nem hőkezelés.
1-eske! Pacalt a vegánnak??????
Konzerv: borsó, kukorica,
Zabpehely, zabkorpa: majd veszel hozzá joghurtot/kefírt
Kígyó uborka: pár napig még hűtő nélkül is eláll, nyersen eheted bármihez
#4 A konzerveket hőkezeléssel tartósítják, és általában meg is főzik a tartalmát.
Vihetsz tartós, könnyen szállítható gyümölcsöket, pl. banán, narancs. De ha a környezetvédelem is számít, akkor jobban jársz, ha ott veszel helyi zöldséget, gyümölcsöt, nem a külföldről behozott egzotikus gyümölcsöket cipeled magaddal.
A legtöbb zöldség és gyümölcs napokig eláll hűtés nélkül is, így nem kellene minden nap piacra menned. Nem tudom, miket szoktál enni otthon, de szerintem gondold végig, mert ezek között is lehet olyan, ami sokáig kibírja. Vagy készíthetsz különlegesebb ételeket is. Például nyers vegán palacsinta receptet almából. Akár előre összeállíthatod otthon, magvajjal, aszalt gyümölcsökkel, és ez is kibír néhány napot. Könnyű út közben is elővenni, és mégiscsak változatosabb, mint az egész hétre csomagolt dolgok.
4-es vagyok!
Azóta az eredeti 1-eskét törölték. Most már minden oké!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!