Nyers-vegán étrendhez keresek infókat, recepteket (? )
Direkt nem életmódot írtam, mert csak az étrendi része az, ami most érdekel, a többi nem.
A neten már keresgéltem, de nem sok mindent találtam, csak általános szöveget, amiben ismertetik, hogy ez mi, de konkrét tippeket vagy recepteket nem. Ezért kérném, hogy aki tud, segítsen.
(Akinek meg csak annyira telik az értelmi képességeiböl, hogy beírja a google szót, az inkább maradjon ki ebböl a kérdésböl, csak értelmes válaszokat várok.)
Elöre is köszönöm.
Ezek szerint nem beszéled az angolt.
rawfoodrecipes.com
thisrawsomevagenlife.com
onegreenplanet
thespruceeats.com
Innen szoktunk meríteni.
Youtubeon rawana, freelee és fully raw christine - napi étel mintákat lehet nézni.
Van pár ökölszabály: kellenek olajos magok, zöld levelesek, minimum 3000 kcal...
Köszi a tippeket. De a "legalább 3000 kcal" nekem gond, mert 1500 a keretem:(
Meg újra belefutottam abba a problémába, hogy a pinteresten is hiába adom be a nyersvegánt, a legjobb esetben vegetáriánus recepteket talál, nem vegán és föként nem nyersvegán.
Sok blog van, ott van ugye Gittáé, gugli azonnal kiadja kicsit is megfelelő kulcsszavakra.
De más helyeken is láttam jókat.
Rákeresel és azonnal lesz egy csomó, igazán nem tudok hasznosabbat mondani, bármennyire is berzenkedsz, már nem emlékszem a kettes számú kedvencemre, rég voltam annyira beleesve a nyersvegánba, már csak gittáét nézem néha (bár a stílusa nem mindig jön be). Én úgyse laknék jól ilyen étrenden, de mellékesen jól jönnek ezek az ételek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!