Miért fáj a mindenevőknek, ha a vegánok esznek szójavirslit, szójafelvágottat, és ezekhez hasonlókat?
Butaság azt gondolni, hogy ezek húshelyettesítők, mert egyáltalán nem hasonlítanak az állati verziókra.
Mégis sokaknak szinte vérben forog a szeme, hogy a vegánok hogy mernek ilyesmit enni.
Ennyit arról, hogy minden 5. ember vegán. Ekkora baromságot!
Az ilyenek azt sem tudják mi a veganizmus, mert a nagy belüknél nem látnak tovább.
Nekem nem fáj, csak szimplán nem értem.
Veszik az ilyen hülyeségeket, mint vegán virsli, vegán kolbász, ott vannak az ilyen receptek mint vegán bolognai, vegán majonéz, vegán mac n cheese, vegán fasírt...
Csak egy kérdés: ha Te ennyire vegán akarsz lenni, akkor mi szükséged ilyen műkajákra? Miért nem elégedsz meg a főtt, sült, párolt stb zöldségekkel, miért akarod utánozni a húsos ételeket?
Ha pedig ennyire vágysz ezekre az ételekre, akkor edd az igazit, és ne legyél vegán, nem neked való Szerintem ilyen egyszerű.
Az én szememben csak azok a hiteles vegánok, akik megelégednek a sima zöldségekkel, és nem akarnak húsutánzatokat enni.
#17 Mi az, hogy az "igazit"?
Pont annyi köze van a virsli fogalmàhoz a szójavirslinek, mint az állati eredetűnek. Sőt, belegondolva az ilyen 10%-os hústartalmú "hot-dog rudakra" és társaira, a hústartalomban is alig van különbség :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!