Szerintetek is kevesebb ember enne húst, ha magànak kellene az àllattal végeznie?
“ A növény is élőlény, csak épp nincs hangképző szerve, ha lenne lehet az is sikítana.”
Kérdező, ilyen ostobáktól ne várj értelmes választ.
Biztos sokkal kevesebben ennének. Bár a szükség elég nagy úr.
Én egyszer daraboltam fel egy pulykát, de nem én öltem meg, hanem a fagy. Megölni nem lennék képes egy állatot. Csak önvédelemből max, de úgy akár embert is, ha az életemre törne.
Ha máshogy nem jutnék húshoz, tartanék csirkét és le is vágnám, ahogy anyám és nagyanyám is tette. A férjem már volt pár disznóvágáson, tudja, mit kell csinálni, azt is meg lehetne oldani barátokkal vagy családtagokkal közösen. Horgászni is szokott, onnan lenne néha hal.
Azért nem mi végezzük a "piszkos munkát", mert vannak emberek, akik sokkal profibban csinálják, sőt olyanok is, akik ezt tanulták, ez a szakmájuk. Cipőt se magamnak készítek, sőt a házunkat sem én építettem, mert mások jobban értenek hozzá.
Erre a kérdésedre elmondom a választ, a legaktívabb válaszolók a fórumon csak főkategóriák alapján nézik a kérdéseket gyk-n, és nem alkategóriákra keresnek rá. Ergo nem a vegetarianizmus kategóriába írogat a sok "húsevő", hanem az Étel, ital főkategóriába, ha így érthetőbb.
Egyébként nem tudom, mi ez a megsértődés/meglepődés, a húsevő kommentelőkre, a feltett kérdésedre pont egy vega nem tud reális választ adni, elvégre ő így sem úgy sem eszik húst.
"Csak azt nem értem,hogy egy vega kategorias kerdeshez hogy kerul ennyire sok husevo. Miert nezik ezt a kategoriat???!!!"
hogy a túlzott fanatikus vegánokat legyen kienk megállitania
Talán kétharmados többségi választ vártál a vegánoktól?
Hát nem a Parlamentben vagyunk, hála a magasságosnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!