Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Megmondjam egy nagy vegán...

Megmondjam egy nagy vegán ismerősömnek hogy a pizzában volt tojás?

Figyelt kérdés
Átjött hozzám pizzázni egy egy igazi hithű vegán. De valahogy én tettem tojást a pizzában, gondoltam ez nem baj. Érdekes módon észre sem vettem hogy tojásos pizzát eszik persze hazudtam neki hogy nincs benne tojás, mert féltem hogy, ha elmondom, akkor nem eszi meg, most bánt a lelkiismeret nem tudom hogy elmondjam e neki.
2019. okt. 21. 07:17
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
89%

Most már ne mondd el neki. De figyelj ilyenekre...

Speciel én vegetáriánus vagyok, és volt, hogy nem tudván róla, disznózsírral készült pogácsát ettem...aztán nem tudtam mitől fáj a hasam...

Egyébként, arra, hogy nem lesz semmi baja.

Ok, beleköpök a levesedbe, nem fogod észrevenni, és nem lesz tőle bajod. Akkor rendben van?

És igen, pizzába tojás???? Az kenyértészta...

2019. okt. 27. 13:19
 22/23 anonim válasza:
100%
Teljesen egyetértek a 6-ossal, elég gerinctelen húzás volt.
2019. dec. 7. 15:43
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

"Vagy fogadjátok el, hogy vannak, akiknek az is megfelel."

Az azért kiderült, hogy az olasz konyhához sem a receptfeltöltőnek, sem neked fogalmatok sincs.

Ez is ilyen kelet-európai dolog, hogy ha nincs benne hús, akkor azért kell bele tojás. Hát vannak olyan ételek, amikbe nem. Ennyi

2020. aug. 10. 18:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!