Ezeket lehet gyümölcsprésben préselni, vagyis érdemes? (van levük)?
Figyelt kérdés
Paprika, karfiol, brokkoli, spenót, padlizsán2019. szept. 17. 06:02
1/5 anonim válasza:
Valamennyi leve mindnek van, de olyan kevés, hogy elpazarolod csak vele ezt a sok jó zöldséget. Inkább csak simán edd meg.
2/5 A kérdező kommentje:
Igazából léböjt kúra miatt kérdeztem :)
Akkor milyen zöldségeket ajánlotok, amik télen is vannak? :)
2019. szept. 17. 23:40
3/5 anonim válasza:
Répafélék, cékla, zeller, káposztafélék, de nem árt beletenni egy kis gyümölcsöt is. Amiket írtál, azok mind nyári zöldségek, közülük szerintem a spenótot szokták erre használni, de inkább csak más zöldségek mellé.
4/5 anonim válasza:
Télen nincs idénye egy zöldségnek sem. Befőttek, nyáron lefagyasztott dolgok, illetve alma, burgonya a pincéből jöhet szóba.
/vagy ott az üvegházas zöldség, amit egész évben termesztenek a kertészek/
5/5 anonim válasza:
Lehet, hogy nincs idénye, de amiket felsoroltam, jól tárolható zöldségfélék, ezért egész télen lehet őket kapni. Akkor is így volt, amikor még nem volt ennyi import zöldség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!