Milyen zöldségeket érdemes aszalni?
Figyelt kérdés
Aminek ehető a végeredménye persze...2018. dec. 11. 15:21
1/6 anonim válasza:
Bármelyik ehető, ami nyersen az. Nem tudom, neked mit jelent az érdemes, én semmilyet nem aszalok, mert kis macera és semmi jót nem érek vele. Kivéve, amikor sütőtököt aszaltam, mert azt megdaráltam és finom palacsintát sütöttem vele :) A céklaporral is tudnék mit kezdeni.
Nem szeretem az aszalt zöldségeket, sütve jobbak. De ez ízlés (s a hőkezeléshez való hozzáállás, valamint étrend) dolga. Egyesek pl. odavannak a valamivel megkent aszalt kelkáposztachipsért, nyersvegán blogokon találhatsz recepteket ebben a témában.
3/6 anonim válasza:
a paradicsom tenyleg jo de gyumolcs...xD
4/6 anonim válasza:
chipsnek még nem sikerült.
pornak bármit, ami pl lékészítés után marad, cékla, répa, sütőtök, aztán a port fűszernek használom salátára.
5/6 anonim válasza:
A paradicsom zöldség is, a zöldség és a gyümölcs teljesen más fogalmak, nem zárják ki egymást. Az tényleg jó dolog, de még sosem aszaltam, ami keveset használok, azt megvettem. Eleve nagyon ritkán jutok ízes paradicsomhoz, gondolom, a mostani boltiból nem lesz olyan remek (s nyáron sem sokkal jobb, sajna)...
6/6 anonim válasza:
Kedves 5. válaszíró...Elolvastad amit írtál vagy csak fosod a szavakat? XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!