Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Ha egy vegán is jön a vendégsé...

Ha egy vegán is jön a vendégségbe attól még csinálhatok angolosan steaket?

Figyelt kérdés
Holnap egy családi összejövetel lesz és jön egy nagy elkötelezett vegán táplálkozásunk ismerős is én a steaket nagyon jól tudom csinálni, ezért úgy gondoltam steaket fogok csinálni, persze ennek a vendégnek külön valami vegán étel kitalálok majd attól még
2019. szept. 1. 21:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
78%
Tényleg nem kekeckedés, az egy vegánnak ha készítesz olyan ételt, amit szeret, akkor gond egy szál se. De csak annyit kérdeznék: akik mennek hozzátok és húsevők, azok mind szeretik a véres steaket? Mert az angolosan készített ilyen)? Mert ez sem biztos. De ha voltak már nálatok és tudod, hogy megeszik, akkor vedd úgy, hogy nem kérdeztem semmit. Én húsevő vagyok, de pl. a belül véres húst nem szeretem.
2019. szept. 2. 14:35
 12/15 A kérdező kommentje:
12. Unokatesóm férje mind ketten nagy steak evők, jó véresen szeretik. Barátom jön ő is szereti a steaket na neki lett egy új barátnője, aki nagy vegán...
2019. szept. 2. 14:38
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Értem. Így más.

A barátnőnek meg keress valami jó kis receptet. Van rengeteg. Nem nehéz összeütni őket, szerintem gyorsan megvan. Egyedül a hozzávalók beszerzése, ami gond lehet. Bár ahogy elnézem a kérdés kiírásának időpontját, és a mostanit, amikor írok, lehet, hogy már kitaláltad, mit főzöl neki. Max. majd nem néz oda, ha annyira vegán, hogy a látványt sem bírja.

Kis poén a végére: szerintem ők ma már nem fognak csókolózni. :)

2019. szept. 2. 15:06
 14/15 anonim ***** válasza:
0%

"Én meg ismerek egy idős embert, aki 95 éves koráig élt, pedig mindennap megivott 2-3 felest, elszívott egy doboz cigit, és megevett egy fél szalonnát."

És szellemileg le is épült teljesen.

2019. szept. 22. 18:16
 15/15 qkker1 ***** válasza:
100%

"amit mások tányérján sem képes elfogadni"

Na ezaz amihez semmi köze, szíve joga, hogy mit eszik, de az én tányérommal ne foglalkozzon, vagy maradjon otthon!

2019. szept. 24. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!