A halevés még belefér a vegetáriánusok étrendjébe vagy már nem?
Wiki szótár definíciója:
Vegetáriánus: valaki, aki nem eszik húst, és néha más állati eredetű ételt sem.
A hal hús.
Szerintem ti nem tudtok olvasni, azt írta hogy az étrendként/életmódként való besorolás a baromásg nem az ha valaki nem annyira szereti a többi húst.
Amivel amúgy egyet tudok érteni mert az már a hülyeség felsőfoka ha valaki azzal akar kitűnik hogy ő csak halat eszik, lol. Hogy nevezzük azokat akik csak marhát vagy disznót esznek??? :D
Nyilván. Az én kérdésem az volt, hogy miért "baromság" az az étrend, aminél a hús csak a halban merül ki. Ha belegondolok, a héten én is egyetlen egyszer fogyasztottam húst, egy paradicsomos-tonhalas tészta formájában. Mást nem kívánok. Nagy baromság... :DDDD
Utolsó, már vagy 3szor leírták, hogy az a baromság, hogy külön nevet adnak neki, és a vegetáriánus étkezés alfajának mondják.
Amúgy meg, a hal nem hús azért terjedt el, mert a szerzetesek nem bírtak böjtölni, s ráfogták a halra, hogy az nem hús..Pedig de.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!