Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » A halevés még belefér a...

A halevés még belefér a vegetáriánusok étrendjébe vagy már nem?

Figyelt kérdés

2019. aug. 27. 21:59
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem fér bele, mert a hal is állat. A vegetarianizmus egy személyes döntés, amit akkor érdemes meghozni, ha tudsz így élni. Ha te szeretnél halat enni, és az értékrendedbe belefér a hal evés, akkor ne zárkózz el tőle teljesen csak azért, hogy magadra aggathass egy jól hangzó szót.
2019. aug. 28. 08:34
 12/25 anonim ***** válasza:
84%

Nyilván nem.

Aki csak halat eszik, más húst nem, azt peszketáriánusnak hívják.

Miért férne bele? Komolyan kérdezem.

2019. aug. 28. 08:35
 13/25 anonim ***** válasza:
66%
Nem. Ezt peszketáriánusnak hívják és nem a vegetáriánus étrendek egy alfaja, hanem külön baromság, mint a paeló/ low carb / atkins/ tökömtudjami is.
2019. aug. 28. 10:44
 14/25 anonim ***** válasza:
71%

Miért lenne baromság? Ha tengerparti országban élnénk, ahol olcsó és friss a tengeri hal, én is ezt az étrendet követném. Őszintén érdeklődve kérdezem, hogy mi a baj vele?

2019. aug. 28. 10:50
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Sosem értettem ezt, én vegetáriánus vagyok, gyakran megkérdezik, hogy "És halat sem eszel?". Nem. A hal is ugyanolyan hús, mint a csirke vagy a marha, csak vízi állat.

Személy szerint a halnak már a szagától is undorodom, jobban, mint egy "sima" húsétól.

2019. aug. 28. 11:35
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem!!! A hal is állat.
2019. aug. 28. 14:27
 17/25 anonim ***** válasza:
30%

#14-es vagyok

Látom, le lettem pontozva, de nem beszólásnak szántam, vagyis igazából nem értem, miért kaptam ennyi mínuszt, nem akartam bántó lenni. TÉNYLEG kíváncsi vagyok, hogy miért lenne hülyeség...

2019. aug. 28. 14:29
 18/25 anonim ***** válasza:
25%
Azért, mert igazat írt a #13-as, ez tényleg baromság, egy betegesen túlzásba vitt, vagy csak divatból követett "szelektív étrend"!
2019. aug. 28. 16:00
 19/25 anonim ***** válasza:
17%

Hmm... Én pl a tengeri halat szeretem, a többi húst nem igazán (néha csirkemell max)

Akkor magamba kellene erőltetnem a számomra gusztustalan kaját, csak hogy ne legyek hü lye?

2019. aug. 28. 16:06
 20/25 anonim ***** válasza:
88%

Nem azt tartom baromságnak ha valaki a halat szereti, és más állatok húsát nem.

Azt tartom baromságnak, ha ezt külön életvitelként próbálják bekategorizálni, olyan indokokkal hogy a hal nem állat, mert hidegvérű, meg nem elöl van a két szeme és hasonlók (sokan jönnek elő ezekkel az érvekkel sajnos!)

Ezt tartom baromságnak, nem az egyéni ízlést.

2019. aug. 28. 16:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!