A tészta miért lesz puha ha megfőzzük és a tojás miért lesz kemény? Hisz a tésztában is van tojás 🧐
Figyelt kérdés
2019. júl. 22. 03:17
1/3 anonim válasza:
2/3 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz, meg kell pucolni azt a főtt tojást, a héja nélkül nem keményebb, mint a főtt tészta. :)
3/3 anonim válasza:
Mert elfelejtetted megpucolni a tojást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!