Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A tészta miért lesz puha ha...

A tészta miért lesz puha ha megfőzzük és a tojás miért lesz kemény? Hisz a tésztában is van tojás 🧐

Figyelt kérdés
2019. júl. 22. 03:17
 1/3 anonim ***** válasza:
2019. júl. 22. 07:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom az előttem szólóhoz, meg kell pucolni azt a főtt tojást, a héja nélkül nem keményebb, mint a főtt tészta. :)
2019. júl. 22. 10:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Mert elfelejtetted megpucolni a tojást.
2019. júl. 22. 20:28
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!