Főzött kovászos uborka receptjét ismeri valaki?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy olvastam pár éve, de most nem találom. Ismeri valaki? Sok éve láttam valahol, de most órák óta keresem a neten, sehol semmi.2019. júl. 19. 18:18
1/7 anonim válasza:
Írd le röviden, mi a más a hagyományoshoz képest, mert sok esetben más néven ismerik többen.
3/7 A kérdező kommentje:
Igen, ezt kerestem! Hálásan köszönöm! :)
2019. júl. 19. 18:41
4/7 anonim válasza:
egyébként tudtad hogy kovászos uborkából is lehet csinálni pörkölt szerű cuccot? én hasonlóról még nem is halottam, nemrég láttam meg ezt a receptet https://www.youtube.com/watch?v=iOJGA-y-Kfk&
5/7 anonim válasza:
Bocsi az offért, azt szeretném megtudni, hogy ezt már próbáltátok? :)
6/7 anonim válasza:
A 2-es vagyok: nem próbáltam, csak feltételeztem, hogy a fözött szó téves és forrázott lehet az eredeti névben.
7/7 A kérdező kommentje:
A "főzött" szó és a "kovászos uborka" kombinációját(de annak minden verzióját :D) beírtam a keresőbe, azért nem találhattam, pedig arra konkrétan emlékeztem, hogy az uborkát nem főzzük. Még nem próbáltam a receptet, de a hétvégén mindenképp.
Hát a videó a pörköltről... Ezzel fogok álmodni, kora reggel hozok inkább a zöldségesből kovászos uborkát és megcsinálom. Elfolyt az összes nyálam a nézése közben! :D Köszönöm! :)
2019. júl. 19. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!