Annó nem tudtam kitől megtanulni főzni, de rossz érzès ez, szégyenlem, és most szeretnék. Milyen szakácskönyvet ajánlanátok ehhez?
Én is Horváth Ilona könyvéből tanultam. Arra nagyon jó, hogy részletesen utána tudsz olvasni, egy-egy konyhai műveletnek (rántás készítés, meg minden ami szót hallassz, de nem tudod mit takar). Keress a tv-ben főzős műsort, ott is sokat tudsz tanulni, és persze az egyes kaják hozzávalóit, stb. stb. a net.
De lekéred pl. a "serpenyős ételek", vagy olasz ételek, vagy éppen "palóc leves", "csirke pörkölt"... lépésről lépésre meg tudod tanulni belőlük.
Csak bátran.
Utolsó előtti válaszolo: köszönöm, hogy megirtad a tapasztalataid es a bátorítást! :)
Utolso valaszolo: köszönöm a javaslatot!
Tegnap meg ma már főztem is. Nagyon szorongtam előtte, de úgy voltam vele ez csak akkor lesz jobb, ha belevágok.!és abszolut pozitiv tapasztalat lett belőle. Tényleg nagyon sokat segitettek a hozzászólásaitok abban, hogy túl tudjak lépni a szorongásaimon. Egyelore még semmi bonyolult, de nagyon jo es felszabadito erzes, h tul tudtam lepni a szorongasaimon.
#23
Ügyes vagy! Csak így tovább!:)
Ismered a mondást, "Gyakorlat teszi az embert mesterré!"
És ha valami nem úgy sikerül, na bumm és akkor mi van?
Gyakorlott háziasszonyokkal is előfordul, hogy leég valami, vagy sósabb lesz, arra is van megoldás az esetek zömében.
Nekem is volt olyan almáspitém, ami olyan omlós lett, hogy jószerivel kanállal kellett kienni a tepsiből, de megettük és nem dőlt össze a világ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!