A grillezett hús (csirke) leég, ha befűszerezzük. (? )
Figyelt kérdés
Legalábbis nekünk le szokott égni kicsit. Most raclette-en fogunk csirkét sütni, milyen pácot, fűszereket javasoltok, hogy ne égjen le a fűszer?2019. jún. 30. 11:23
1/2 anonim válasza:
Amikor teflonbevonatos benti grillen, ami két oldalról süt, próbáltam a húst elkészíteni, bizony odalett az egész, szénné égett a cukor, megkeseredett a paprika.
Csirkét mindig csak sörösüvegen sütök sütőben, ha finom ropira akarom a bőrét. Ha szaftosabbra vágyom, arra ott a sütőzacskó. Ezekkel a módszerekkel mindig jól sikerül a hús.
A grillen pedig inkább zsíros tarjákat sütök csak azóta, meg zöldségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!