Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A grillezett hús (csirke)...

A grillezett hús (csirke) leég, ha befűszerezzük. (? )

Figyelt kérdés
Legalábbis nekünk le szokott égni kicsit. Most raclette-en fogunk csirkét sütni, milyen pácot, fűszereket javasoltok, hogy ne égjen le a fűszer?

2019. jún. 30. 11:23
 1/2 anonim ***** válasza:

Amikor teflonbevonatos benti grillen, ami két oldalról süt, próbáltam a húst elkészíteni, bizony odalett az egész, szénné égett a cukor, megkeseredett a paprika.


Csirkét mindig csak sörösüvegen sütök sütőben, ha finom ropira akarom a bőrét. Ha szaftosabbra vágyom, arra ott a sütőzacskó. Ezekkel a módszerekkel mindig jól sikerül a hús.


A grillen pedig inkább zsíros tarjákat sütök csak azóta, meg zöldségeket.

2019. jún. 30. 13:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Olajat kell rá tenni
2019. jún. 30. 13:32
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!