Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Grillezett hús készítéséhez...

Skicc kérdése:

Grillezett hús készítéséhez gyorsabb-e ha a hús a fagyasztóban pácolódik?

Figyelt kérdés
A testvérem a hús készítéséhez nem villámpácot vett és kicsit aggódunk hogy nem lesz olyan íze ha csak 1 órát pácolódik, ha esetleg beraknánk a fagyasztóban a nagyobb hideg miatt gyorsabban érne-e össze ez csupán egy feltevés, de kíváncsi lennék hogy mi a véleményetek.

2017. ápr. 29. 17:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A fagyos hús nem veszi be a pácolást!
2017. ápr. 29. 17:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Így van, természetesen az ellenkező hatást éritek el.


Ezen kívül ha a hús jól meg is fagy, az még extrán roncsolja a szöveteket, sejteket, amiből kifolyik a sejtnedv, és sütés után a végeredmény jóval nagyobb eséllyel lesz kiszáradt, rágós.

2017. ápr. 29. 18:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Fagyott ételeket nem lehet pácolni, mivel zárva vannak a pórusok illetve fagyottak, így nem veszi át a nedveket, olajokat, ízeket...
2017. ápr. 29. 18:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
86%

Fagyasztóban pácolni???

Elképesztő mennyire fogalmatlan emberek vannak.

2017. ápr. 30. 00:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
92%
Egyértelműen nem !
2017. ápr. 30. 19:16
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!