Skicc kérdése:
Grillezett hús készítéséhez gyorsabb-e ha a hús a fagyasztóban pácolódik?
Figyelt kérdés
A testvérem a hús készítéséhez nem villámpácot vett és kicsit aggódunk hogy nem lesz olyan íze ha csak 1 órát pácolódik, ha esetleg beraknánk a fagyasztóban a nagyobb hideg miatt gyorsabban érne-e össze ez csupán egy feltevés, de kíváncsi lennék hogy mi a véleményetek.2017. ápr. 29. 17:31
1/5 anonim válasza:
A fagyos hús nem veszi be a pácolást!
2/5 anonim válasza:
Így van, természetesen az ellenkező hatást éritek el.
Ezen kívül ha a hús jól meg is fagy, az még extrán roncsolja a szöveteket, sejteket, amiből kifolyik a sejtnedv, és sütés után a végeredmény jóval nagyobb eséllyel lesz kiszáradt, rágós.
3/5 anonim válasza:
Fagyott ételeket nem lehet pácolni, mivel zárva vannak a pórusok illetve fagyottak, így nem veszi át a nedveket, olajokat, ízeket...
4/5 anonim válasza:
Fagyasztóban pácolni???
Elképesztő mennyire fogalmatlan emberek vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!