Csirkeláb pörkölt, vagy leves?










Pörköltnek még soha nem csináltunk. De most van sokféle friss zöldség, spárga, cukorbosó stb., azokba a levesekbe nagyon finom.
Ha marad még láb, beteheted a mélyhűtőbe, pár hónapig eláll.





Jó az, akár levesnek zöldséggel, akár pörköltnek, aki szereti a szopogatósat.
De nagyon jó kocsonyának is, és ilyen melegben most az is jó.





Inkább leves, sok zöldséggel. Egyébként van, aki szereti a pörköltet, mert lehet szopogatni, de azt a levesből kiszedettel is meg lehet csinálni.
Egy kilót azért ne tegyél bele, mert olyan lesz, mint a kocsonya. Legalább felét a helyedben lefagyasztanám. Ha mégis pörkölt mellett döntesz, akkor nem olyan sok.
Én sem csináltam CSAK csirkelábból még pörköltet. Vennék mellé csirkezúzát pl. Kb. egy időben megfőnek, ha felkockázod a zúzát.
De mint írtam, inkább leves...





Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!