Hogyan csináljam a karajt, tarját párizsiasan?
Figyelt kérdés
Liszt, tojás lisztbe mártva, vagy valami liszt tojás masszában? Írjatok már valami bevált pratikát! :)2019. jún. 29. 19:19
1/7 anonim válasza:
Hivatalosan liszt-tojás-liszt a megfelelő sorrend, az esetleges szemcsék lerázásával a végén, hogy az olajban ne éghessenek meg.
2/7 anonim válasza:
Egyil se.
Tarja zsíros,griléezni/sütni jó.
A karaj pedig szeletbe hirtelen sütve vagy egyben töltve pl. kolbásszal.
Rántani/párizsiasan a comb rész való.
3/7 anonim válasza:
Nagyon jó rántani mind a kettő. Én leszoktam fagyasztani. Fagyasztás után, puhulás kezdetekor szeletelem nagyon vékonyra. Lesózom, majd lisztbe, tojásba mártom kétszer. Forró olajban 2 +2 percig sütöm. Nagyon finom puha és szaftos lesz.
5/7 anonim válasza:
a karajt ki szoktam klopfolni, meg sózom kicsit és palacsintatészta jelegű masszába forgatom, stabil bunda lesz rajta. a tarja zsíros rántani. még a csirkemell jó párizsiasan.
6/7 dornstadter válasza:
Annyit fuznek hozza, hogy a parizsi bunda csak liszt es tojas. Belemartod a lisztbe, majd a tojasba es onnan megy az olajba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!