Keresek egy brokkolis tészta receptet, de enm találom (? )
Régebben - 1-2 éve - valahol találtam a neten egy brokkolis tészta receptet, amiben az volt a különleges, hogy a tésztát és a brokkolirózsákat egyszerre fözték meg ugyanabban a vízben. Sajnos a recept további részére nem emlékszem, pedig nagyon ízlett mindenkinek.
Azóta sokszor kerestem, de nem sikerült megtalálni, ha esetleg valaki ismeri, kérem, írja meg, elöre is köszönöm.
Köszi, ez ugyan nem az, de érdekes ötlet ez is.
Amire én gondolok, abban csak brokkoli volt zöldségként, meg a tészta, ezen kívül nem sok minden. Illetve nekem lényeg, hogy húsmentes, mert azt nem eszem.
Sajnálom, de nem ismerem a keresett receptet, viszont adnék egy tippet.
Nem kell a tésztát együtt főzni semmivel, mert soha nem egyszerre főnek meg. Viszont ha azt akarod, hogy a tészta átvegye a valamilyen zöldség ízét, akkor először megfőzöd a zöldséget, leszűröd és abban a lében megfőzöd a tésztát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!