Szerintetek ez sok? Reggeli: 1 kis méretű tükörtojás pár falat kiflivel, Ebéd: kevés csirkemelles brokkolis tészta, Délután: pár falat csoki, Vacsi: Brokkoli,1 kis méretű főtt tojás, és 3 szál roletti
Sok? Egy étkezésre neki se állnék ennyinek, bár igaz, én nagy étkezéseket tartok. De akkor is kevés egy napra ennyi, s pl. fehérje sem sok lehet benne...
Nekem már az is érdekes, amikor valaki egyesével eszi a tojást (tudom, nem vagyunk egyformák :)), de hogy az is kicsi legyen és más se igen legyen mellé...
És ez a 49 kg hány centivel párosul? Ha azt mered írni, hogy 160, vagy a fölötti, akkor azonnal menj pszichológushoz, mert agyilag problémád van!
Egyébként meg ott a kalóriabázis, számold ki, hogy hány kalóriát eszel. A napi minimum egészséges az 1000-1200 kalória!
Akkor gratulálok, jó sok eszed van 23 éves létedre. Úgy viselkedsz mint egy kis tinip..csa, már bocsánat!
Testképzavarod van!
Neked nem kéne fogynod és ennyire figyelned a kalóriákat!
Inkább mozogj rendszeresen, azzal többet érsz, mint hogy itt sanyargatod magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!