Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen pudinggal csinálod a...

Milyen pudinggal csinálod a gyümölcslevest?

Figyelt kérdés

Gyümölcsleves mániás vagyok, kb hetente csinálok.

Leginkább erdei mixből szeretem, de amúgy mindenből.

Én puncsot rakok bele.


Milyen lehet vanília/csoki/fehércsokival?


2019. jún. 25. 13:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
88%
A pudding keményítöböl készül, de nem azonos a keményítövel, vannak benne még más adalékok is, többek közt mesterséges aromák meg festékek, amire semmi szükség, emellett kifejezettten müíze lesz töle a gyümölcslevesnek. PEdig éppen az lenne a lényege, hogy a fris gyümölcsíz domináljon és ne mindenféle vegyi adalék.
2019. jún. 25. 18:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Étkezési keményítőt és vaníliás cukrot szoktam használni, 1 zacskó pudingport 40 g keményítővel váltok ki. Olcsóbb így, és nincs benne ételfesték fölöslegesen.
2019. jún. 27. 18:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/16 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen puding, mert én, csak természetes színezővel és aromával gyártottat veszek meg.
2019. jún. 28. 07:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/16 anonim válasza:
hogy lehet a legegyszerűbben elkészíteni a gyumolcslevest? én már nagyon regen ettem utoljara nem is tudom hogy kell megcsinálni.
2019. jún. 29. 15:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

A gyümölcsöt megtisztítod, amit kell feldarabolsz, annyi vízben, amennyi ellepi, felfözöd - nem kell péppé fözni, sokkal finomabb, ha marad valamennyi tartása -, teszel bele cukrot, csipetnyi sót, füszereket (vanilia, fahéj, szegfüszeg - ami neked tetszik), esetleg egy-két karika citromot.

Közben kevés lisztet vagy keményítöt elkeversz tejben, kb méz sürüségü legyen és ezt kevergetés közben beleöntöd a gyümölcshöz, megvárod, amíg felforr (közben kevergesd, mert könnyen leragad), utána lehütöd és tálalod.

A habarásban ne legyen sok a liszt/keményítö, mert akkor nem leves, hanem mártás lesz belöle. He netán mégis túl sürüre sikerül, kevés tejjel lehet hígitani.

Ha nem félted az alakodat - vagy valami extra alkalom van -, nagyon finom és dekoratív, ha tálaláskor tejszínhabbal díszíted a tányérokban.

2019. jún. 29. 15:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/16 anonim ***** válasza:
Vanília, puncs.
2019. júl. 5. 16:01
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!