Pudinggal hogy kell csinálni a gyümölcslevest?
Figyelt kérdés
2012. febr. 16. 13:45
1/5 anonim válasza:
Én meggy- vagy cseresznyelevest szoktam pudinggal főzni, de nagyon egyzserűen csinálom.
Felteszem a gyümölcsöt főzni vagy vízbe, vagy ha konzerves gyümölcs akkor a saját levébe. Annyi víz kell rá, hogy bőven ellepje. Rakok bele ízlés szerint cukrot, és kevés sót. Mikor már jó a gyümölcs, akkor megcsinálom hozzá a pudingot. Megfelelő mennyiségő pudingport (most hirtelen nem tudom mennyit, arányoktól függ, fél tasak/tasaknyit) elkeverek hideg tejjel csomómentesre, majd hozzáadom a leveshez, és addig főzöm, amíg el nem éri a kívánt sűrűséget. :)
2/5 anonim válasza:
Azt még hozzáteszem, hogy általában tejszín ízű pudinggal, vagy esetleg vaníliással szoktam csinálni.
3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm Nektek!
2012. febr. 16. 13:55
4/5 tetro válasza:
hozzáteszem, hogy a pudingport csak liszt, keményítő és aroma
5/5 anonim válasza:
Én gyümölcsízű pudinggal szoktam főzni,úgy,hogy összekeverem a liszttel és úgy habarom be.Tejszínt is teszek bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!