Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Pudinggal hogy kell csinálni...

Pudinggal hogy kell csinálni a gyümölcslevest?

Figyelt kérdés
2012. febr. 16. 13:45
 1/5 anonim ***** válasza:

Én meggy- vagy cseresznyelevest szoktam pudinggal főzni, de nagyon egyzserűen csinálom.

Felteszem a gyümölcsöt főzni vagy vízbe, vagy ha konzerves gyümölcs akkor a saját levébe. Annyi víz kell rá, hogy bőven ellepje. Rakok bele ízlés szerint cukrot, és kevés sót. Mikor már jó a gyümölcs, akkor megcsinálom hozzá a pudingot. Megfelelő mennyiségő pudingport (most hirtelen nem tudom mennyit, arányoktól függ, fél tasak/tasaknyit) elkeverek hideg tejjel csomómentesre, majd hozzáadom a leveshez, és addig főzöm, amíg el nem éri a kívánt sűrűséget. :)

2012. febr. 16. 13:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Azt még hozzáteszem, hogy általában tejszín ízű pudinggal, vagy esetleg vaníliással szoktam csinálni.
2012. febr. 16. 13:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm Nektek!
2012. febr. 16. 13:55
 4/5 tetro ***** válasza:
hozzáteszem, hogy a pudingport csak liszt, keményítő és aroma
2012. febr. 16. 14:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Én gyümölcsízű pudinggal szoktam főzni,úgy,hogy összekeverem a liszttel és úgy habarom be.Tejszínt is teszek bele.
2012. febr. 16. 14:20
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!