Hogyan lehet puha linzert csinálni?
Figyelt kérdés
Eddig amiket én csináltam, semelyik sem lett olyan igazán puha. Nem voltak kemények, de nem volt teljesen puha, csak félig-meddig. Mit kell csinálni, hogy puhák legyenek? Esetleg van receptetek, amivel puhát lehet csinálni?2019. jún. 22. 18:43
1/8 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Minden linzer frissen keményebb.
Ha puha linzert akarsz, akkor ne egyétek meg aznap, csak másnap, vagy harmadnap.
2/8 A kérdező kommentje:
Azt tudom. Mindig el szoktam tenni egy zárt dobozba, de akkor sem lesz annyira puha.
2019. jún. 22. 19:15
3/8 A kérdező kommentje:
Akkor tegyük bele a dobozba, amikor még forró, vagy amikor már kihült? Mert én akkor szoktam, amikor kihült.
2019. jún. 22. 19:16
4/8 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
#3
Akkor mostantól melegen tedd el!
Nekem meg pont az a bánatom, hogy megpuhul.:(
Látod milyen igazságtalan az élet?
7/8 anonim válasza:
Én már sütöttem olyan linzert ami sütés után puha volt, emlékeim szerint élesztő kellett bele, de most sütőporosat találtam, ha gondolod peóbáld ki vagy keresgélj a neten hasonlót. Arra viszont figyelj, hogy ne süsd túl mert akkor túlságosan kiszáradhat és ez is kemény lehet. [link]
8/8 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
dobozban tárolva egy 5 nap után lezárva elég puha, aki meg keményen szereti, ki a napra most jó meleg van, aztán hadd szikkadjon! Jó fogszabályzos lesz utána
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!