Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit szoktatok reggelizni?

Mit szoktatok reggelizni?

Figyelt kérdés
ha szendvicset akkor milyet?miből csináljátok?diéták, fogyókúrák nem érdekelnek. finom legyen:D
2010. júl. 8. 21:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ha jól akarsz lakni, akkor:

vegyél egy zsömlét, vágd fel, vajazd meg mindkét oldalát jól, tegyél rá egy szelet sonkát, aztán pár karika keményre főzött tojást, sózd meg, tegyél még egy szelet sonkát és még egy tojást. Tehetsz bele kockákra vágott paprikát, uborkakarikákat is, és ehetsz hozzá paradicsomot.

Laktat :D

2010. júl. 8. 22:00
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
én kakaóba áztatott kekszet
2010. júl. 8. 22:12
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én puffasztott rizst natur medve sajttal. Finom :-)

Ja, és teába mártogatott albert kekszet, de erről le akarok szokni :D

2010. júl. 8. 22:22
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
én is szendvicset szoktam, meg néha rántottát meg omlettet, vagy néha gabonapelyhet..:D
2010. júl. 8. 22:35
 5/6 anonim válasza:
100%
zabkását, régebben mindig teába dobáltam kekszet (vagy győrit vagy háztartásit) erről már leszoktam, pedig nagyon finom.
2010. júl. 8. 22:45
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Én legtöbbször csak egy kávét. :D

Ha mégis van itthon kaja akkor: puding/joghurt, szendvics(sajt, vaj, ubi és ketchup és be a mikróba), tojásrántotta.

2010. júl. 9. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!