Milyen sütőtepsit vegyek?
Figyelt kérdés
Ajándékba szeretnék venni sütőtepsit, de nem tudom milyet érdemes, kerámia, sima zománcozott vagy milyen?? Sütit is sütne benne az illető.2019. jún. 11. 16:08
1/4 anonim válasza:
Nekem több fajta is van, de a zománcozott a legjobb.
2/4 anonim válasza:
Nekem ez a fajta bonyhádi zománcozott tepsi vált be a legjobban. Sok méretben kapható, és bármit lehet sütni benne.
Különösen kedvelem, hogy szögletesek a sarkai, így szépen lehet szeletelni a benne készült ételt, vagy süteményt. Tisztán tartani is egyszerű.
3/4 anonim válasza:
Én már csak teflonosat használok, nekem az jött be. Kerámiásom még nem volt, de az is jó lehet.
4/4 anonim válasza:
Nem ártana tudni, hogy a megajándékozandó egyáltalán milyen tepsiket preferál és miket szokott sütni (mert például a bádogtepsi savas ételekhez önmagában nem alkalmas). Személy szerint a bevonat nélküli rozsdamentes és a sima felszínű zománcos tepsiket szeretem, ezek mindenre jók, de van, aki a tapadásmentesekre, más a kerámiabevonatosakra, megint más a pöttyös zománcra esküszik. Mindegyiknek megvan a maga létjogosultsága, mindegyiket próbáltam változó minőségben. Tapadásmentesből és kerámiásból olcsót nem érdemes venni, mert rövid időn belül leválik/lekopik a bevonat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!