Az egészen apró parázsburgonyának is le kell kaparni a héját?
Figyelt kérdés
Ha igen, hogyan szoktátok megtisztítani? Petrezselymes burgonyát szeretnék készíteni. Eddig ennyire apró burgonyából még nem csináltam. Van valami praktika erre?2019. máj. 27. 16:33
3/5 anonim válasza:
Nem fontos leszedni a héját, de mi nem szeretjük, ha rajta marad. Az én technikám a következő:
Fogok egy 5 kg-os rasell zsákot, (amiben ősszel a vöröshagymát árulták),beleszórom az apró újkrumplit, a mosogatóba engedek rá annyi vizet, hogy jól ellepje, és elkezdem dörzsölni, masszírozni a krumplit, aminek ennek következtében lejön a héja.
Kiborítom a zsákból és leöblítem, ez a leggyorsabb módszer, amit ismerek.
4/5 anonim válasza:
Úgy is szoktam, megfőzöm így könnyen meg lehet pucolni és úgy sütöm meg. Előző este, ha ráérek akkor pucolom meg és másnap sütöm.
5/5 anonim válasza:
Én zöldség pucoloval megpucolom az új krumplit is úgy jobban szeretjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!