Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Az egészen apró parázsburgonyá...

Az egészen apró parázsburgonyának is le kell kaparni a héját?

Figyelt kérdés
Ha igen, hogyan szoktátok megtisztítani? Petrezselymes burgonyát szeretnék készíteni. Eddig ennyire apró burgonyából még nem csináltam. Van valami praktika erre?

2019. máj. 27. 16:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell.
2019. máj. 27. 17:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Elég alaposan megmosni elötte.
2019. máj. 27. 17:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem fontos leszedni a héját, de mi nem szeretjük, ha rajta marad. Az én technikám a következő:

Fogok egy 5 kg-os rasell zsákot, (amiben ősszel a vöröshagymát árulták),beleszórom az apró újkrumplit, a mosogatóba engedek rá annyi vizet, hogy jól ellepje, és elkezdem dörzsölni, masszírozni a krumplit, aminek ennek következtében lejön a héja.

Kiborítom a zsákból és leöblítem, ez a leggyorsabb módszer, amit ismerek.

2019. máj. 27. 17:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
77%
Úgy is szoktam, megfőzöm így könnyen meg lehet pucolni és úgy sütöm meg. Előző este, ha ráérek akkor pucolom meg és másnap sütöm.
2019. máj. 27. 17:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
52%
Én zöldség pucoloval megpucolom az új krumplit is úgy jobban szeretjük.
2019. máj. 28. 08:40
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!