A hekknek a bőrét le kell húzni, v. kaparni?
Figyelt kérdés
2011. szept. 27. 11:39
1/2 anonim válasza:
a hekktörzset alaposan meg kell kaparni, mert maradhatnak rajta pikkelyek, és sokszor homokos is. tehát leöblíteni is muszáj, majd egy kicsit leszárítva a szokásos módon sütni.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. szept. 27. 12:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!