Grízes tésztát szeretnék, de hogyan kell készíteni?
Figyelt kérdés
2008. nov. 12. 09:05
1/1 anonim válasza:
Kevés olajon (1kiskanál) elkezdesz pirítani kb.4-5 ek grízt (búzadarát), egy csipet sót is tehetsz rá. Amikor már kellően forró, öntesz rá pici vizet( 2-3 ml) közben kevered fakanállal. így a gríz egy kicsit megszívja magát, mepuhul. pirítod tovább, míg szép aranybarna nem lesz.
Eközben kifőzöd a tésztát (ehhez 25dkg), és a pirított grízbe forgatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!