Tegnapi lejáratú, előre pácolt húsnak fura szaga van, honnan tudom megállapítani, hogy még jó-e?
22-én járt le, már másfél órája sül lassan.
Itthon volt a hűtőben már 3 napja.
Megkérdezném, hogy kit oktattam ki, de inkább hagyjuk.
Csak leírtam, hogy mi a helyzet, a kérdésem pedig alapból is arra irányult, hogy "honnan tudom megállapítani, hogy még jó-e?", amire kb. egy választ sem kaptam.
De. A szagáról, mondta mindenki. Mire te megsütötted, megetetted valakivel és rámondtad, hogy áh, máskor is volt már szaga.
Amúgy nyálkás is lehet a csirkehús.
A kioktatást az első komment után éreztem, akkor ültél fel a lóra, azóta is rajta vagy.
Na mindegy, ügyet túltárgyaltuk, reméljük, az illető nem fosik épp valahol. Szép napot.
Egy tesózós kommentre hogy kéne válaszolni? :D
Nem megetettem valakivel, Ő IS ÉREZTE, HOGY MILYEN, csak én aggódtam...
Gyász, hogy senki nem válaszol a kérdésre és én ülök a lovon.
Nem, nem fosik, kössz a kedves, segítő válaszokat. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!