Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tegnapi lejáratú, előre...

Tegnapi lejáratú, előre pácolt húsnak fura szaga van, honnan tudom megállapítani, hogy még jó-e?

Figyelt kérdés

22-én járt le, már másfél órája sül lassan.

Itthon volt a hűtőben már 3 napja.


2019. máj. 23. 00:52
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Megkérdezném, hogy kit oktattam ki, de inkább hagyjuk.

Csak leírtam, hogy mi a helyzet, a kérdésem pedig alapból is arra irányult, hogy "honnan tudom megállapítani, hogy még jó-e?", amire kb. egy választ sem kaptam.

2019. máj. 23. 22:59
 22/24 anonim ***** válasza:
81%

De. A szagáról, mondta mindenki. Mire te megsütötted, megetetted valakivel és rámondtad, hogy áh, máskor is volt már szaga.

Amúgy nyálkás is lehet a csirkehús.

A kioktatást az első komment után éreztem, akkor ültél fel a lóra, azóta is rajta vagy.


Na mindegy, ügyet túltárgyaltuk, reméljük, az illető nem fosik épp valahol. Szép napot.

2019. máj. 24. 06:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 23/24 A kérdező kommentje:

Egy tesózós kommentre hogy kéne válaszolni? :D

Nem megetettem valakivel, Ő IS ÉREZTE, HOGY MILYEN, csak én aggódtam...

Gyász, hogy senki nem válaszol a kérdésre és én ülök a lovon.

Nem, nem fosik, kössz a kedves, segítő válaszokat. :D

2019. máj. 24. 10:54
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát hát ha te nem eszel húst, akkor minden húst fura szagúnak fogsz találni.
2019. máj. 24. 16:58
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!