Hogy tudom megállapítani, hogy a csiperke jó-e még vagy megromlott?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 27. 09:17
1/3 anonim válasza:
Ha megtisztítod, és belül még fehér, nem pedig barna és vizenyős, akkor jó.
2/3 anonim válasza:
A friss csiperke is lehet belül barna, mármint a spóratartó lemezek.
Ha nyálkás, a kalapja foltos, szivacsszerű a szerkezete, akkor már nem ajánlatos elfogyasztani.
3/3 anonim válasza:
Ha megetted, majd bizonyosan kiderül...:) :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!