Ti cukorral vagy sóval eszitek a bundáskenyeret?
Zsír/olaj mentesen is lehet csinálni és nagyon finom.
Mi reszelt sajtot keverünk a tojásba, alaposan megforgatjuk benne a kenyeret, hogy jól felszívja a tojást.
Egy szilikonos lapot vagy sütőpapírt teszünk a tepsibe, erre egymás mellé a szeleteket és 200°C fokos előmelegített sütőben kb. 20 perc alatt pirosra sütjük.
Karikára vágott, lesózott lila hagymát és citromos teát eszünk/iszunk mellé.
Cukor max a teában van, de abban is inkább édesítő.
Én citromlével szeretem!
Rendes citromcikket rányomok, nagyon illik hozzá, érdemes kipróbálni! :)
13-mas vagyok, és még egy dilim van, ha van rá időm, előtte megpirítom egy kicsit a kenyeret! Igaz, így látványra sötétebb lesz, de nem érdekel, sokkal jobb úgy!
Lesz egy minimális roppanós felülete a bundáskenyérnek, nem csak az a nagy mindenhol puhaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!