Meddig áll el a kész palacsinta tészta?
Figyelt kérdés
Tegnap sütöttem egy nagy adag palacsintát és maradt még nyers tészta bekeverve. Hűtőben volt. Ma este megsüthetem még, vagy dobjam ki? Gyakran sütök palacsintát, de az egy órás pihentetés után mindig meg szoktam sütni az egész adagot. Nem próbáltam még "másnapos" tésztával.2019. máj. 16. 19:59
1/4 anonim válasza:
Semmi baja. Sőt, ilyenkor még könnyebben sül, kevésbé hajlamos szakadozni. Ki ne dobd :)
2/4 anonim válasza:
Megkóstolod, ha savanyú, hagyd. Nekem 4-5 napot ki szokott bírni. ESL-es tejek már sokáig bírják. És a hűtö is jól zár :)
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Meg fogom sütni. Megszagoltam, semmi fura szaga nincs. Picit besűrűsödött, de azt majd hígítom.
2019. máj. 16. 20:46
4/4 anonim válasza:
Egy löttyintésnyi tejjel keverd át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!