Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Túros palacsinta, de hogyan?

Túros palacsinta, de hogyan?

Figyelt kérdés

Németországban élek és itt a túró krém állagú. Nagyon fini sütiket lehet készíteni belöle.

De csütrötökön anyóséknak megigértem sütök egy adag palacsintát, de én úgy ennék egy kis túrósat is.

van a friss sjat nevü valami de az sem darabos túró mint otthon.


Adnátok tanácsot hogy a krémes túrót, mivel tudom kicsit sürübre keverni? tegyek bele grízt? ami össze tartja ha a meleg palacsintába bele töltöm. Attól félek kifolyik belöle.


2010. júl. 6. 10:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Nincs valami krémtúró szerűség ott? Én itthon azt kenek bele, az nagyon fini, nem kell ízesíteni meg semmi.A gríz szerintem nem jó, de nem vagyok profi.
2010. júl. 6. 10:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Ott van Milli? Mert akkor van megoldás. :)
2010. júl. 6. 10:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
na anyósom hozott friss sajtot. ez már darabos, de van leve, megbeszéltük lecsöpögtessük és megnézzük mi lesz belöle.
2010. júl. 6. 12:08
 4/5 anonim ***** válasza:
és ha házilag készítenél túrót? keress rá a neten.
2010. júl. 6. 19:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Az én lányoméknál Franciaországban úgy szintén csak krémes állagú van, amit én vaniliáscukorral ízesítek és bekenem a palacsintát, de laposra hajtogatom és nem tekerem, így nem folyik ki.
2010. júl. 7. 13:48
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!