Túros palacsinta, de hogyan?
Figyelt kérdés
Németországban élek és itt a túró krém állagú. Nagyon fini sütiket lehet készíteni belöle.
De csütrötökön anyóséknak megigértem sütök egy adag palacsintát, de én úgy ennék egy kis túrósat is.
van a friss sjat nevü valami de az sem darabos túró mint otthon.
Adnátok tanácsot hogy a krémes túrót, mivel tudom kicsit sürübre keverni? tegyek bele grízt? ami össze tartja ha a meleg palacsintába bele töltöm. Attól félek kifolyik belöle.
2010. júl. 6. 10:31
1/5 anonim válasza:
Nincs valami krémtúró szerűség ott? Én itthon azt kenek bele, az nagyon fini, nem kell ízesíteni meg semmi.A gríz szerintem nem jó, de nem vagyok profi.
2/5 anonim válasza:
Ott van Milli? Mert akkor van megoldás. :)
3/5 A kérdező kommentje:
na anyósom hozott friss sajtot. ez már darabos, de van leve, megbeszéltük lecsöpögtessük és megnézzük mi lesz belöle.
2010. júl. 6. 12:08
4/5 anonim válasza:
és ha házilag készítenél túrót? keress rá a neten.
5/5 anonim válasza:
Az én lányoméknál Franciaországban úgy szintén csak krémes állagú van, amit én vaniliáscukorral ízesítek és bekenem a palacsintát, de laposra hajtogatom és nem tekerem, így nem folyik ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!