Hogy lehet egy keményre szikkadt szalonná/sonkát puhává varázsolni?
Figyelt kérdés
Késsel nem tudom vágni oly kemény.2019. ápr. 30. 03:11
1/4 anonim válasza:
Szerintem már sehogy, viszont a legfinomabb a szárított sonka, áruházban méregdrágán adják leheletvékonyra szelve.
A férjem egyszer valahogy felszelte vékonyra, erős kéz kell hozzá és éles kés.
2/4 anonim válasza:
Vagy még egy másik alternatíva, ha van boltos ismerősöd: Megkéred hogy szelje fel a géppel.
4/4 anonim válasza:
Bele kell tenni egy fazékba, és annyi vizet tölteni rá, hogy ellepje. Egy napot áztatni. Felforralni, és fedő alatt annyi óráig lassú tűzön főzni, ahány kiló. Aztán még mindig lefödve a fővő-levében hagyva kell hagyni teljesen szobahőfokra kihűlni.
És kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!